Yhdistää tilojen vuokraajat, tarjoilun- ja ohjelmanjärjestäjät parasta palvelua etsiviin tapahtuman järjestäjiin.

Löydä tapahtumallesi:hautajaiset paras järjestäjä

Aloita tapahtuman järjestäminen tästä

Haluan tapahtumaani: Tilan Tarjoilun Ohjelman
Osallistujamäärä: 1-100 100-200 200+
Toivon tapahtumaa
paikkakunnalle

tai sen lähialueille
Järjestä muu tapahtuma
Järjestelmän käyttö on
maksuton palvelun hakijalle

Hautajaisten ohjelma

Yleensä pappi vierailee omaisten luona ennen siunausta, jolloin keskustellaan siunaustilaisuuden järjestelyistä ja ohjelmasta, mm. virsien valinnasta ja puheista. Pappi kutsutaan usein myös muistotilaisuuteen, joten samalla voidaan sopia myös siihen liittyvästä ohjelmasta. 

Musiikki

Omaiset voivat esittää kanttorille omat musiikkitoiveensa. Myös oma lisäohjelma, esimerkiksi  laulu- tai musiikkiesitys, on mahdollista, mutta siitä tulee sopia etukäteen siunaavan papin ja kanttorin kanssa.

Ohjelmalehtinen

Mikäli halutaan, voidaan painattaa erillinen ohjelmalehtinen saattoväkeä varten. Ohjelmalehtisen kannessa on yleensä vainajan nimi, syntymä- ja kuolinaika sekä siunaustilaisuuden aika ja paikka. Sisäsivuille painetaan toimituksen kulku, musiikkiesitysten nimet ja esittäjät, mahdolliset yhteisesti luettavat rukoukset ja virsien sanat. Ohjelma jaetaan saattoväelle sisään tullessa tai asetetaan tuoleille/penkeille.

Puheet ja muut esitykset muistotilaisuudessa

Muistotilaisuudessa kaikilla on mahdollisuus muistella vainajaa puhein, runo-, laulu- tai musiikkiesityksin. Haluttaessa voidaan sopia papin kanssa, että tämä toimii ikään kuin tilaisuuden avaajana.

Lähde: http://www.kaikkijuhlista.fi/juhlista/perhejuhlat/hautajaiset


Pyydä tarjousta hautajaisten ohjelmasta nyt Tapahtumatuottajien kautta!Vinkkejä

Muistotilaisuus on yksityinen tilaisuus, jossa nimensä mukaisesti muistetaan ja muistellaan vainajaa. Muistotilaisuuden järjestäminen ja sen sisältö on omaisten ratkaistavissa. Seurakunta auttaa mahdollisuuksien..

Ortodoksiset hautajaiset eroavat luterilaisesta hautaustilaisuudesta. Perinteen mukaan hautajaiset pyritään järjestämään kolmantana päivänä kuolemasta, jolloin suruviestin jälkeen on valmistauduttava hautajaisiin. Saattoväen saapuessa...

Siviilirekisteriin kuuluvan vainajan hautaamisessa ei ole mitään kaavaa, vaan ne voidaan järjestää vainajan ja/tai omaisten haluamalla tavalla. Evankelis-luterilainen seurakunta on velvoitettu siunaamaan ja antamaan hautapaikka myös...

Yleensä pappi vierailee omaisten luona ennen siunausta, jolloin keskustellaan siunaustilaisuuden järjestelyistä ja ohjelmasta, mm. virsien valinnasta ja puheista. Pappi kutsutaan usein myös muistotilaisuuteen...

Ravintolat ja pitopalvelut hoitavat tilaisuuden alusta loppuun koristeluineen ja tarjoiluineen. Mikäli tilaisuus pidetään kotona, helpointa on tilata myös sinne pitopalvelu (catering).

Hautajaisia kunnioitetaan pukeutumalla tummansävyisiin vaatteisiin.


Toimitusehdot Tiedotteet Rekisteriseloste
Netello